Автошкола Тараса Реги
Визитка | Основий курс | Зимовий курс | Початковий курс | Подаруй близьким водійську майстерність | Безпека руху |
Просмотров 85173
   Логотип




   Информация
Название предприятия: Автошкола Тараса Реги.

Автошкола водійської майстерності Тараса Реги.

Ми не видаємо посвідчення водія, у нас немає навчальних класів - ми не працюємо за програмою звичайної автошколи. Однак ми єдина організація у Львові, яка професійно надає послуги з підвищення рівня водійської майстерності та розвитку контраварійних навиків.
Наша система навчання розбита на декілька рівнів - від початківців до водія-професіонала. Автошкола Водійської Майстерності Тараса Реги пропонує спеціальну програму навчання, яка дозволить заощадити час на тренуваннях і досягнути максимальних результатів за коротший термін, ніж будь-яка автошкола у Львові. Ми проводимо заняття на спеціальному майданчику, де є можливість попробувати все, на що здатен водій та його авто, навчитися безпечно і впевнено керувати автомобілем.
У нашій автошколі розроблена комплексна програма підвищення водійської майстерності, яка передбачає різні варіанти практичних занять в різний час доби і погодних умовах, яка дозволить Вам краще орієнтуватися в інтенсивному транспортному потоці в місті, впевненіше відчувати себе на засніженій і слизькій зимовій дорозі, навчитися виходити із складних дорожніх ситуацій.
З 2005 року команда Тараса Реги є учасником чемпіонату України з авторалі. Працюючи з кращими тренерами автоспорту, показує непогані результати на змаганнях. Ми є призерами України з авторалі і готові поділитись своїм досвідом. Здобувши ступінь магістра олімпійського та професійного спорту у Львівському Державному Інституті Фізичної Культури, Тарас створює Школу водійської майстерності.
Маючи свою навчальну базу, методику, велику практику тренерської діяльності і досвід в автоспорті, можемо стверджувати, що наші заняття будуть корисними всім – від початківця до впевненого водія. Ми думаємо, що кожен обов’язково знайде щось нове та цікаве для себе. А ті, хто є «досвідченими водіями», зможуть покращити свою техніку, реакцію на перешкоду і навики екстремального водіння та отримати дозу адреналіну від керування авто.
В залежності від вашого досвіду та побажань ми пропонуємо багаторівневу систему навчання:
 Початковий курс
 Основний курс
 Зимовий курс
 Професійний курс
Також є спеціальні пропозиції:
 Корпоративні заняття
 Наш подарунок
Заняття відбуваються на закритому, спеціально обладнаному майданчику, а також на вулицях міста по спеціально розробленому маршруту. Наявність освітлення дозволяє проводити заняття по водінню у будь-який час доби.В навчанні ми використовуємо індивідуальний підхід, що дає Вам змогу мати гнучкий графік занять. При потребі також забезпечуємо трансфером на майданчик.
Наша автошкола пропонує великий вибір навчальних автомобілів:
• ВАЗ-2112
• Honda Civic
• Chevrolet Aveo
• Mazda3
• Екстремальна ралійна ВАЗ-2108
Якщо ви бажаєте розумно витратити час і гроші, а головне - отримати реальні навики - телефонуйте: (098) 444-12-40

*************************************************************************
Безкоштовний пробний урок - Для того, щоб Ви оцінили нашу методику і якість навчання на практиці ми пропонуємо прийти на безкоштовний урок.
*************************************************************************
*Автошклоли Львова*Курси водіння Львів*Автошкола Львів*Контраварійна підготовка Львів*


Адреса: 79040, м. Львів, вул.Конюшинна,30
Телефони: (098) 4441240
Електронна пошта: [email protected]
Сайт: www.rega.lviv.ua

Информация о предприятии: Справочник предприятий «Мир услуг. инфо» предлагает Вашему вниманию визитную карточку предприятия Автошкола Тараса Реги, зарегистрированного по городу Львов.

Индивидуальный номер предприятия в справочнике: 183667.
Рекламная и справочная информация о предприятии Автошкола Тараса Реги размещена на странице справочника Мир услуг. инфо / 123650.

Предприятие Автошкола Тараса Реги представлено в следующих рубриках справочника: Образовательные услуги; Спортивные клубы; Автошколы; Клубы; .

На странице предприятия Автошкола Тараса Реги, предлагаем просмотреть информацию по следующей ссылке: . Администрация справочника предприятий «Мир услуг. инфо», надеется, что предложенная информация, будет для Вас полезной.

Более подробная информация о предприятии Автошкола Тараса Реги размещена на сайте компании.

Справочник предприятий «Мир услуг. инфо» располагает следующей контактной информацией о предприятии Автошкола Тараса Реги.
Адрес предприятия: Львов , Железнодорожный , Конюшинна, 30
Основной телефон: (032) 290-26-06;

 

   Контакты

Львов
Железнодорожный
Конюшинна, 30
(032) 290-26-06
Сайт rega.lviv.ua
Электронная почта



Наверх | Распечатать | Отложить в заметки | Редактировать

© MirUslug.info