Мой город
Визитка |
Просмотров 68815
   Логотип




   Информация
Название предприятия: Мой город.

Черниговский медиа центр «Мой город».

Шановні керівники підприємств, установ і організацій, усі небайдужі!

Якщо вам є, що сказати, якщо маєте важливе повідомлення, ми зробимо все можливе, аби вас почули й звернули увагу! Ми знайдемо вагомий інформаційний привід, підготуємо прес-анонс і прес-реліз, організуємо та проведемо прес-конференцію, прес-тур чи обговорення в форматі «круглого столу». Ми запросимо журналістів радіо та телебачення, друкованих видань, інформаційних інтернет-порталів, поширимо це повідомлення в ЗМІ.

Для цього пропонуємо Вам скористатися послугами Медіа-центру «Моє місто». Наш Медіа-центр створений для того, щоб інформувати громадськість про життя, про стан справ, висвітлювати актуальні теми та спільними зусиллями знаходити шляхи вирішення гострих проблем. Ми прагнемо об’єднати зусилля з представниками органів влади, бізнесменами, політиками і лідерами громадських організацій задля того, щоб всі ми жили набагато краще: заможніше, безпечніше, комфортніше, радісніше.

Ми готові вести відверту розмову про економіку нашого міста, розвиток і перспективи великих підприємств, про турботи малого і середнього бізнесу, про екологічні проблеми, стан житлово-комунального господарства й енергозбереження, альтернативну енергетику, соціальну сферу та охорону здоров’я, культурне життя та громадські ініціативи. Ми прагнемо висвітлювати й популяризувати туристичний потенціал нашого міста, досягнення у спорті, науці, мистецтві, літературі. Ми готові говорити про те, що хвилює саме Вас і знайде відгук у інших жителів.

Ми прагнемо, аби чернігівці пишалися містом, в якому вони живуть!

Информация о предприятии: Справочник предприятий «Мир услуг. инфо» предлагает Вашему вниманию визитную карточку предприятия Мой город, зарегистрированного по городу Чернигов.

Индивидуальный номер предприятия в справочнике: 185795.
Рекламная и справочная информация о предприятии Мой город размещена на странице справочника Мир услуг. инфо / 123650.

Предприятие Мой город представлено в следующих рубриках справочника: Реклама на телевидении; Реклама на радио; Реклама в сети интернет; Реклама в печатных СМИ; Рекламные агентства; .

На странице предприятия Мой город, предлагаем просмотреть информацию по следующей ссылке: . Администрация справочника предприятий «Мир услуг. инфо», надеется, что предложенная информация, будет для Вас полезной.

Более подробная информация о предприятии Мой город размещена на сайте компании.

Справочник предприятий «Мир услуг. инфо» располагает следующей контактной информацией о предприятии Мой город.
Адрес предприятия: Чернигов , Деснянский , Рокоссовского, 18
Основной телефон: 068-237-69-05;

 

   Контакты

Чернигов
Деснянский
Рокоссовского, 18
068-237-69-05
Сайт media-center.net.ua
Электронная почта



Наверх | Распечатать | Отложить в заметки | Редактировать

© MirUslug.info