ЧП Металл
Визитка |
Просмотров 8858
   Логотип



   Товары и услуги

  • Металлопрокат


  •    Информация
    Название предприятия: ЧП Металл.

    Металлопрокат опт и розница .

    В большом ассортименте и в постоянном наличии со склада в Хмельницком .

    Персональный подход к каждому клиенту . Гибкая система скидок.

    Голуб Игорь Леонидович

    [email protected]

    0674962122

    0503167857

    0382550843
    Приватне підприємство \"МЕТАЛ\" уже 13 років активно працює і розвивається на українському ринку металопрокату. За цей час ми досягнули рівня регіонального лідера і плануємо надалі розширювати свою присутність на загальнонаціональному ринку. Головними факторами нашого успішного розвитку завжди було прагнення безперервно і багато працювати.
    Для більшої зручності клієнтів, відкрито регіональний склад в Івано-Франківській обл. в смт. Брошнів. Вигідне розташування щодо головних промислово розвинутих центрів дозволяє максимально охопити ринок прикарпаття та зменшити час доставки товару. У 2009 році розпочало свою діяльність представництво в м. Хмельницький, яке уже за перші 4 місяці роботи вийшло на плановий рівень продаж. На черзі – Львів, Рівне, Закарпаття.
    Хоча стійкий і динамічний розвиток перетворив ПП \"МЕТАЛ\" у велике підприємство, ми зберігаємо максимально індивідуальний підхід в обслуговуванні наших клієнтів. Ми намагаємося створити такі умови, коли кожному покупцю буде легко і комфортно здійснити покупку – незалежно від кількості.
    У розпорядженні підприємства сучасний автопарк, який налічує понад 30 одиниць транспорту. Сьогодні ПП «Метал» може гарантувати доставку нашого товару в межах усієї країни за короткий період часу.
    Для максимально повного забезпечення потреб клієнтів, ми здійснюємо порізку всього ассортименту металопрокату, який присутній на складі. При цьому використовується газоріжуче обладнання і спеціалізовані станки для точної порізки прокату.
    В головному офісі в м. Тернополі відпуск металопрокату організовано з чотирьох складів, що дає можливість швидко обслуговувати і оптових, і роздрібних клієнтів, уникаючи при цьому черг. Наша команда молодих енергійних спеціалістів завжди надасть потрібну консультацію, тому в нас купувати ЛЕГКО, навіть якщо Ви купуєте металопрокат вперше!

    Информация о предприятии: Справочник предприятий «Мир услуг. инфо» предлагает Вашему вниманию визитную карточку предприятия ЧП Металл, зарегистрированного по городу Хмельницкий.

    Индивидуальный номер предприятия в справочнике: 187114.
    Рекламная и справочная информация о предприятии ЧП Металл размещена на странице справочника Мир услуг. инфо / 123650.

    Предприятие ЧП Металл представлено в следующих рубриках справочника: Металлопрокат; .

    На странице предприятия ЧП Металл, предлагаем просмотреть информацию по следующей ссылке: . Администрация справочника предприятий «Мир услуг. инфо», надеется, что предложенная информация, будет для Вас полезной.

    Более подробная информация о предприятии ЧП Металл размещена на сайте компании.

    Справочник предприятий «Мир услуг. инфо» располагает следующей контактной информацией о предприятии ЧП Металл.
    Адрес предприятия: Хмельницкий , ул. Курчатова 118/а
    Основной телефон: (0382) 55-08-43;

     

       Контакты

    На правах рекламы

    Хмельницкий
    ул. Курчатова 118/а
    (0382) 55-08-43
    Сайт www.metall.te.ua
    Электронная почта



    Наверх | Распечатать | Отложить в заметки | Редактировать

    © MirUslug.info