CFD Group
Визитка |
Просмотров 15023
   Логотип



   Товары и услуги

  • Страхование


  •    Информация
    Название предприятия: CFD Group.

    Фінансова компанія "Сі. Еф. Ді. Груп" (financial company CFD Group) - це універсальний постачальник оптимальних фінансових рішень в сфері страхування, кредитування та інвестицій. Найкращі програми, умови, ціни від провідних фінансових груп країни. Ми працюємо в інтересах своїх клієнтів!



    Починаючи з 2007 року компанія успішно реалізовує себе в сфері кредитного та страхового брокериджу. До групи компаній CFD Group входить також агентство з маркетингу «CFD Creative Marketing Agency»



    В компанії працює команда висококваліфікованих фахівців, кожен з яких стане індивідуальним менеджером в сфері фінансових послуг як особисто Вашим так і Вашої компанії на довгі роки.



    Партнерами фінансової компанії CFD Group є більше 15-ти страхових груп, 30-ти банків, юридичні та асистуючі компанії. Ми постійно проводимо аналіз ринку, здійснюємо пошук найкращих пропозицій для наших клієнтів, пропонуємо цікаві акції та систему знижок від багатьох партнерів.



    «Комфортні фінансові рішення» (Comfort Financial Decisions)- основна ідея, яка є фундаментом побудови та розвитку бізнесу групи компаній CFD Group. Ми створюємо умови, при яких максимально мінімізується витрачання часу на отримання фінансових послуг, безпосередня участь клієнта в підготовчих етапах, здійснюється супровід протягом терміну дії угод. Контроль за якістю надання послуг нашими партнерами, в тому числі в рамках правового поля, одне з основних завдань компанії.


    Ми раді вітати Вас в колі наших Клієнтів та Партнерів.

    Информация о предприятии: Справочник предприятий «Мир услуг. инфо» предлагает Вашему вниманию визитную карточку предприятия CFD Group, зарегистрированного по городу Киев.

    Индивидуальный номер предприятия в справочнике: 194333.
    Рекламная и справочная информация о предприятии CFD Group размещена на странице справочника Мир услуг. инфо / 123650.

    Предприятие CFD Group представлено в следующих рубриках справочника: Страхование; .

    На странице предприятия CFD Group, предлагаем просмотреть информацию по следующей ссылке: . Администрация справочника предприятий «Мир услуг. инфо», надеется, что предложенная информация, будет для Вас полезной.

    Более подробная информация о предприятии CFD Group размещена на сайте компании.

    Справочник предприятий «Мир услуг. инфо» располагает следующей контактной информацией о предприятии CFD Group.
    Адрес предприятия: Киев , Святошинский , вул. Борщагівська, 154а
    Основной телефон: (050) 437 7777;

     

       Контакты

    Киев
    Святошинский
    вул. Борщагівська, 154а
    (050) 437 7777
    Сайт www,cfdgroup.com.ua
    Электронная почта



    Наверх | Распечатать | Отложить в заметки | Редактировать

    © MirUslug.info