Доставка квітів Вінниця (Роза Вінниці)
Визитка |
Просмотров 19800
   Логотип




   Информация
Название предприятия: Доставка квітів Вінниця (Роза Вінниці).

Наш магазин квітів у Вінниці розташовується поруч з оптовою базою, а тому ми раді запропонувати клієнтам найкращі квіти в місті за розумними цінами.
Наші переваги
Безкоштовна доставка квітів по Вінниці. Заощаджуйте на доставці: усі витрати ми беремо на себе!
Швидше за конкурентів. Ми привеземо квіткову композицію за 90 хвилин: переконайтеся особисто!
Низькі ціни. Ознайомтеся з каталогом - ціни вас приємно здивують!
Фотозвіт, листівка - абсолютно безкоштовно. Ми сфотографуємо для вас найбільш яскраві моменти, щоб ви залишалися поруч з рідними навіть в розлуці. Крім того, за допомогою фото ви зможете особисто переконатися в свіжості букета і відповідно оформлення вашим побажанням.
Професійний штат. Самий оперативний колл-центр, охайні кур\'єри, флористи з великим досвідом роботи. У нас працюють професійні декоратори з прекрасним почуттям стилю. І якщо ви не визначилися з вибором або не маєте часом на знайомство з асортиментом, сміливо доручайте їм вибір і оформлення квітів.
Вибирайте персональний букет і радуйте своїх близьких!

Информация о предприятии: Справочник предприятий «Мир услуг. инфо» предлагает Вашему вниманию визитную карточку предприятия Доставка квітів Вінниця (Роза Вінниці), зарегистрированного по городу Винница.

Индивидуальный номер предприятия в справочнике: 210911.
Рекламная и справочная информация о предприятии Доставка квітів Вінниця (Роза Вінниці) размещена на странице справочника Мир услуг. инфо / 123650.

Предприятие Доставка квітів Вінниця (Роза Вінниці) представлено в следующих рубриках справочника: Досуг - организации, предприятия; .

На странице предприятия Доставка квітів Вінниця (Роза Вінниці), предлагаем просмотреть информацию по следующей ссылке: . Администрация справочника предприятий «Мир услуг. инфо», надеется, что предложенная информация, будет для Вас полезной.

Более подробная информация о предприятии Доставка квітів Вінниця (Роза Вінниці) размещена на сайте компании.

Справочник предприятий «Мир услуг. инфо» располагает следующей контактной информацией о предприятии Доставка квітів Вінниця (Роза Вінниці).
Адрес предприятия: Винница , Ленинский , вулиця Соборна, 82, Вінниця, Вінницька область
Основной телефон: (0432) 2223355;

 

   Контакты

Винница
Ленинский
вулиця Соборна, 82, Вінниця, Вінницька область
(0432) 2223355
Сайт https://roza.vinnica.ua/
Электронная почта



Наверх | Распечатать | Отложить в заметки | Редактировать

© MirUslug.info