Botanic Market
Визитка |
Просмотров 4403
   Логотип



   Товары и услуги

  • Садовая техника и инвентарь


  •    Информация
    Название предприятия: Botanic Market.

    Botanic Market – це СУПЕРМАРКЕТ декоративних і плодових рослин в сфері роздрібного і оптового продажу - як для любителів, так і професіоналів.
    Бажаєте побачити пропозиції від кращих виробників України і Європи в одному місці? Зараз в нашому асортименті більше 50 000 хвойних рослин, листяних, плодових дерев і чагарників, багаторічних і однорічних квітів провідних розплідників нашої країни і Європи. Наша мета— розширити асортимент до 100 000 рослин.
    Хочете бути впевненим, що придбана Вами рослина гарантовано приживеться і буде радувати Вас своїм зростанням, здоров\'ям і красою? Кожна рослина проходить ретельний відбір, а подальший догляд за ними на торговому майданчику здійснюється на основі європейських технологій.
    Чи плануєте прикрасити Ваш ділянку, але не знаєте, як? Ми готові запропонувати Вам сучасні - від самих економічних до ексклюзивних - креативні ідеї по озелененню.
    Прагніть дізнатися більше про рослинництво і озелененні? На базі Botanic Market створена школа зеленого бізнесу Володимира Разумовського. Неважливо, професіонал Ви або любитель - кожен знайде багато корисної інформації на щотижневих відкритих семінарах в нашій школі.
    Є ідея створити свій розплідник? Нами успішно проконсультовано вже більше аналогічних 16 проектів як всередині країни, так і за кордоном.
    Ми чекаємо Вас в Botanic Market!
    Наш тел: +380661232233
    Адреса: с.Іванків, вул. Зелена, 1(42-й км траси Київ - Харків)
    E-mail:[email protected]

    Информация о предприятии: Справочник предприятий «Мир услуг. инфо» предлагает Вашему вниманию визитную карточку предприятия Botanic Market, зарегистрированного по городу Киев.

    Индивидуальный номер предприятия в справочнике: 214010.
    Рекламная и справочная информация о предприятии Botanic Market размещена на странице справочника Мир услуг. инфо / 123650.

    Предприятие Botanic Market представлено в следующих рубриках справочника: Садовая техника и инвентарь; .

    На странице предприятия Botanic Market, предлагаем просмотреть информацию по следующей ссылке: . Администрация справочника предприятий «Мир услуг. инфо», надеется, что предложенная информация, будет для Вас полезной.

    Более подробная информация о предприятии Botanic Market размещена на сайте компании.

    Справочник предприятий «Мир услуг. инфо» располагает следующей контактной информацией о предприятии Botanic Market.
    Адрес предприятия: Киев , с.Іванків, вул. Зелена, 1(42-й км траси Київ - Харків)
    Основной телефон: +38(066) 123 22 33;

     

       Контакты

    Киев
    с.Іванків, вул. Зелена, 1(42-й км траси Київ - Харків)
    +38(066) 123 22 33
    Сайт botanicmarket.com.ua
    Электронная почта



    Наверх | Распечатать | Отложить в заметки | Редактировать

    © MirUslug.info