ROSHEN
Визитка |
Просмотров 88854
   Логотип




   Информация
Название предприятия: ROSHEN.

Кондитерська корпорація ROSHEN - лідер національного ринку кондитерських виробів. Біля 25% всіх вітчизняних солодощів випускається на фабриках корпорації - Київській, Вінницькій, Маріупольскій і Кременчуцькій .

З 2001 року корпорація ROSHEN набула міжнародного статусу: до її складу увійшла Ліпецька кондитерська фабрика \"Ліконф\" (Росія) а в 2006 році - Клайпедська кондитерська фабрика (Литва) .

Також до складу корпорації входять масломолочний комбінат «Бершадьмолоко» та «Літинський племзавод», які забезпечують фабрики корпорації натуральною високоякісною сировиною.
Більше 200 різновидів цукерок, шоколаду, вафель, мармеладу і тортів в асортиментному кошику корпорації.

Продукція експортується до Росії, Казахстану, Узбекистану, Киргизстану, Азербайджану, Вірменії, Молдови, Естонії, Латвії, Литви, США, Канади, Німеччини, Ізраїлю та інших країн.

В 2008 році реалізація продукції корпорації ROSHEN склала більш, ніж 850 мільйонів доларів, що майже на 31% більше порівняно з 2007 роком. Загальний обсяг виробництва кондитерської продукції - 360 тисяч тон, що на 3% більше , ніж в 2007 році. Виробництво продукції українських фабрик Корпорації складає 155 тисяч тон кондитерської продукції, що на 3% більше порівняно з даними показниками 2007 року.
Виробничі об\'єкти Кондитерської Корпорації ROSHEN сертифіковані відповідно до вимог міжнародних стандартів якості та безпеки продуктів харчування ISO 22000:2005. На підприємствах корпорації ROSHEN працює система управління якістю, яка відповідає вимогам ISO 9001:2000, що підтверджується наявністю у кожної із фабрик Корпорації «Сертифікатів відповідності».

Кременчуцька ж кондитерська фабрика додатково сертифікована відповідно до вимог корпоративного стандарту IFS.
Всі кондитерські фабрики корпорації ROSHEN забезпечені обладнанням для моніторингу контролю якості продукції та відповідних досліджень. Розробкою технологій та запуском високоякісних кондитерських виробів займаються спеціалісти, які пройшли атестацію та навчання у спеціалізованих іноземних центрах.

Представлені на ринку кондитерські вироби виготовлені за найсучаснішими технологіями. Експлуатація сучасного високовиробничого обладнання, чітке дотримання технології виробництва, використання виключно високоякісної сировини та матеріалів, що застосовуються при виробництві кондитерських виробів є запорукою головних переваг продукції Roshen.

Информация о предприятии: Справочник предприятий «Мир услуг. инфо» предлагает Вашему вниманию визитную карточку предприятия ROSHEN, зарегистрированного по городу Киев.

Индивидуальный номер предприятия в справочнике: 180788.
Рекламная и справочная информация о предприятии ROSHEN размещена на странице справочника Мир услуг. инфо / 123650.

Предприятие ROSHEN представлено в следующих рубриках справочника: Кондитерские изделия; Кондитерские изделия - производство; .

На странице предприятия ROSHEN, предлагаем просмотреть информацию по следующей ссылке: . Администрация справочника предприятий «Мир услуг. инфо», надеется, что предложенная информация, будет для Вас полезной.

Более подробная информация о предприятии ROSHEN размещена на сайте компании.

Справочник предприятий «Мир услуг. инфо» располагает следующей контактной информацией о предприятии ROSHEN.
Адрес предприятия: Киев , Подольский , Електриків, 26/9
Основной телефон: (044) 351 71 00;

 

   Контакты

Киев
Подольский
Електриків, 26/9
(044) 351 71 00
Сайт roshen.com/ua
Электронная почта



Наверх | Распечатать | Отложить в заметки | Редактировать

© MirUslug.info