Bauer's Medical Group
Визитка |
Просмотров 1998
   Логотип



   Товары и услуги

  • Интернет - магазины


  •    Информация
    Название предприятия: Bauer's Medical Group.

    Bauer\'s Dental Store - магазин для професійних стоматологів. Ми частина компанії Bauer\'s Medical Group, яка об\'єднує в собі безліч напрямків в сфері стоматології, в числі яких:

    Bauer\'s Academy - освітня платформа для початківців стоматологів, фахівців напрямків і власників клінік. На базі платформи щотижня проходять освітні програми за напрямками: стоматології, маркетингу, бізнесу і всього, що може знадобиться стоматолога в роботі і розвитку свого бренду.

    Bauer\'s CAD/CAM Lab - власна цифрова зуботехнічна лабораторія яка працює на CAD / CAM обладнанні і виробляє якісну стоматологічну протетіку за вашим індивідуальним замовленням.

    За 5 років роботи Bauer\'s Dental Clinic ми прокоммуніціювали з усіма топовими постачальниками в Україні та представниками світових брендів. Часто стикалися з ситуацією, коли частина матеріалів ми беремо у одного постачальника, частина в іншого, третього ... все це займало досить багато часу і було дуже незручно.

    Не було того системного і комплексного підходу, який ми хотіли бачити в обслуговуванні. Ми врахували сильні сторони і поліпшили слабкі, так народилася ідея власної платформи.

    Информация о предприятии: Справочник предприятий «Мир услуг. инфо» предлагает Вашему вниманию визитную карточку предприятия Bauer's Medical Group, зарегистрированного по городу Днепропетровск.

    Индивидуальный номер предприятия в справочнике: 215467.
    Рекламная и справочная информация о предприятии Bauer's Medical Group размещена на странице справочника Мир услуг. инфо / 123650.

    Предприятие Bauer's Medical Group представлено в следующих рубриках справочника: Интернет - магазины; .

    На странице предприятия Bauer's Medical Group, предлагаем просмотреть информацию по следующей ссылке: . Администрация справочника предприятий «Мир услуг. инфо», надеется, что предложенная информация, будет для Вас полезной.

    Более подробная информация о предприятии Bauer's Medical Group размещена на сайте компании.

    Справочник предприятий «Мир услуг. инфо» располагает следующей контактной информацией о предприятии Bauer's Medical Group.
    Адрес предприятия: Днепропетровск , Октябрьский , Бул. Катеринославский 1
    Основной телефон: 38 (067) 007 7010;

     

       Контакты

    Днепропетровск
    Октябрьский
    Бул. Катеринославский 1
    38 (067) 007 7010
    Сайт https://bauersmedical.com.ua/
    Электронная почта



    Наверх | Распечатать | Отложить в заметки | Редактировать

    © MirUslug.info