BrainUp
Визитка |
Просмотров 1908
   Логотип



   Товары и услуги

  • Медицинские центры


  •    Информация
    Название предприятия: BrainUp.

    Мета центру полягає у лояльному вливанні дітей з певними психологічними чи фізичними порушеннями в соціум шляхом виконання ряду комплексних заходів з реабілітації, що спрямовані на відновлення здоров’я, забезпечення всебічного розвитку, беручи до уваги концепцію нестандартного навчання.
    Надто висока пасивність чи активність, неуважність може свідчити про ранні проблеми з психікою дитини, з чим надзвичайно важливо окремо працювати і фахівці нашого центру знають, як допомогти.
    Маса позитивних відгуків від щасливих батьків діток свідчить про підвищену кваліфікацію фахівців нашого центру у вирішенні проблем, які стосуються допомоги, коли дитина погано навчається.
    Наша компанія пропонує перевірені послуги брокера з митних питань, що буде співпрацювати з юридичними і приватними особами в індивідуальному порядку. В нашому штаті виключно кваліфіковані експерти займаються процедурами митного супроводу вантажів, базово вирішуючи завдання клієнта при проходженні пропускного пункту митниці.
    Якщо ви хочете вивести власний бізнес рівень міжнародного, то не обов\'язково своїми силами розбиратися в усіх особливостях вартості послуг митного брокера, покладіться на наш досвід.
    Ми якомога більше фокусуємося на кожному митному оформленні, чим змогли добитися високого коефіцієнта довіри з боку органів митниці, і не маємо наміру його втрачати як у працівників митної служби, так і клієнтів.
    Українське законодавство змінюється на регулярній основі, тому навіть ті компанії, що раніше самостійно робили оформлення важливих митних паперів і без особливих складнощів вели зовнішньоекономічну діяльність, вважають за краще наймати митних брокерів.

    Информация о предприятии: Справочник предприятий «Мир услуг. инфо» предлагает Вашему вниманию визитную карточку предприятия BrainUp, зарегистрированного по городу Киев.

    Индивидуальный номер предприятия в справочнике: 216807.
    Рекламная и справочная информация о предприятии BrainUp размещена на странице справочника Мир услуг. инфо / 123650.

    Предприятие BrainUp представлено в следующих рубриках справочника: Медицинские центры; .

    На странице предприятия BrainUp, предлагаем просмотреть информацию по следующей ссылке: . Администрация справочника предприятий «Мир услуг. инфо», надеется, что предложенная информация, будет для Вас полезной.

    Более подробная информация о предприятии BrainUp размещена на сайте компании.

    Справочник предприятий «Мир услуг. инфо» располагает следующей контактной информацией о предприятии BrainUp.
    Адрес предприятия: Киев , Оболонский , Прирічна, 1а
    Основной телефон: 380506625983;

     

       Контакты

    Киев
    Оболонский
    Прирічна, 1а
    380506625983
    Сайт http://brain-up.com.ua/
    Электронная почта



    Наверх | Распечатать | Отложить в заметки | Редактировать

    © MirUslug.info