Ukrglamour
Визитка |
Просмотров 255
   Логотип



   Товары и услуги

  • Одежда


  •    Информация
    Название предприятия: Ukrglamour.

    Ми працюємо на теренах українського інтернет-ринку з 2015 року, але, за такий відносно короткий термін часу ми досягли неабияких результатів. Популярність наших товарів обумовлена, в першу чергу, поєднанням дизайнерських рішень і якості нашої продукції. А ріст патріотичних настроїв в суспільстві відіграє стимулюючу роль як для наших покупців - підвищуючи попит, так і для нас - мотивуючи на створення нових моделей.
    Ми постійно оновлюємо нашу колекцію, поповнюючи її різноманітними вишиванками, як суто автентичними, так і більш сучасними, що дозволяє вам найбільш повним чином використовувати їх у вашому гардеробі.
    Вишиванка - українский шедевр прикладного мистецтва
    В асортименті нашого інтернет-магазину ви не зустрінете товарів іноземного виробництва - ми створюємо всі наші моделі самостійно, керуючись прикладами народного мистецтва і натхненням наших дизайнерів.
    Дивовижні народні орнаменти, унікальна техніка вишивки і вірність національним традиціям, роблять такий вибір актуальним у будь-якому гардеробі. Повсякденний одяг, або витончена сукня - в нашому магазині ви знайдете безліч цікавих варіантів. У нас кожен може знайти для себе підходящу вишиванку, незалежно від віку, статі чи кольору шкіри.

    Информация о предприятии: Справочник предприятий «Мир услуг. инфо» предлагает Вашему вниманию визитную карточку предприятия Ukrglamour, зарегистрированного по городу Луцк.

    Индивидуальный номер предприятия в справочнике: 217742.
    Рекламная и справочная информация о предприятии Ukrglamour размещена на странице справочника Мир услуг. инфо / 123650.

    Предприятие Ukrglamour представлено в следующих рубриках справочника: Одежда; .

    На странице предприятия Ukrglamour, предлагаем просмотреть информацию по следующей ссылке: . Администрация справочника предприятий «Мир услуг. инфо», надеется, что предложенная информация, будет для Вас полезной.

    Более подробная информация о предприятии Ukrglamour размещена на сайте компании.

    Справочник предприятий «Мир услуг. инфо» располагает следующей контактной информацией о предприятии Ukrglamour.
    Адрес предприятия: Луцк , Трункіна 1
    Основной телефон: ;

     

       Контакты

    Луцк
    Трункіна 1

    Сайт https://ukrglamour.com.ua/
    Электронная почта



    Наверх | Распечатать | Отложить в заметки | Редактировать

    © MirUslug.info