diagranit
Визитка | Гранітні пам'ятники Львів | Ексклюзивні памятники |
Просмотров 17491

   Гранітні пам'ятники Львів

Виготовлення пам'ятних плит традиційно є необхідним доповненням могил покійних. Спеціалізація нашої компанії – виготовлення памятників Львів та різних видів надгробків, а також хрестів різних видів, форм і конфігурацій. Найбільш часто зустрічаються у місті Львів подвійні надгробні гранітні пам'ятники з красивим художнім оформленням.

Розрізняють подвійні пам'ятники з каменю двох видів:

  • у формі загальної стели з поділом на дві частини, але спільним квітником і підставкою (або без них);
  • у вигляді двох роздільних плит або арок з роздільними або спільними квітниками або підставками.

Варіантів оформлення подвійних надгробків величезна безліч. Самі стели бувають різних форм, а для з'єднань їх між собою використовуються численні фігурні вставки і художні елементи у вигляді орнаментів, гілок верби та ін.

Гранітні памятники Львів – ціни

Подвійні надгробки можуть бути виготовлені як за готовими шаблонами, так за індивідуальними розробками. Ми пропонуємо нашим клієнтам величезний вибір різних моделей ритуальних гранітних пам'ятників, барельєфів, скульптурних композицій, і меморіальних комплексів. Для виготовлення монументів використовується тільки високоякісний матеріал (габро, мармур, граніт, змійовик), що відрізняється довговічністю і надійністю.

Виготовлення пам’ятників - 067 671-47-10

Наша компанія протягом багатьох років проводить і встановлює подвійні парні гранітні пам’ятники Львів, а також всі інші види ритуальних монументів. Ми гарантуємо якість і довговічність наших виробів. Щоб замовити подвійний надгробний пам'ятник звертайтеся до нас по телефону. Фахівці нашої компанії дадуть відповідь на всі ваші питання і допоможуть визначитися з вибором. У галереї нашого сайту можна ознайомитися з образами авторських робіт та іншими видами монументальних виробів, виконаних фахівцями нашої компанії.

 

   Контакты

Львов
Франковский
Кульпарківська 151
0939268603
Сайт http://diagranit.com
Электронная почта



Наверх | Распечатать | Отложить в заметки | Редактировать

© MirUslug.info