Берег
Визитка | Резюмэ | Коротко о нас и клиентах | Каталог |
Просмотров 168444
   Логотип службы охраны "Берег"


   О Группе компаний "Берег" и наших клиентах

ТОВ “Берег почало свою діяльність на ринку охоронних послуг з 1997 року , нараховує більше 300 працівників( власні групи реагування в м. Києві). Плідна співпраця з провідними вітчизняними фірмами по розробці та виробництву охоронних систем дала змогу товариству надавати своїм клієнтам якісні послуги по охороні та захисту їх майна від злочинних посягань третіх осіб (підтверджено ДСТУ ISO 9001:2009 ).

Ми надаємо повний комплекс послуг, пов’язаних з проектуванням, монтажем, обслуговуванням засобів охоронно-пожежної сигналізації, пожежогасіння порошкового та газового, оповіщення про пожежу, моніторинг пожежної сигналізації (ліцензія ДДПБ МНС України серія АВ № 399245 від 12.09.2008 року), систем відеонагляду та реєстрації інформації, систем контролю доступу, монтаж електромереж, захист від блискавки з подальшим гарантійним та профілактичним обслуговуванням, охорони майна юридичних та фізичних осіб за допомогою постів фізичної охорони та технічних засобів (власний пульт охорони) з відповідним виїздом при спрацюванні сигналізації власних мобільних груп реагування (ліцензії МВС України серія АВ № 325428 від 24.04.2007 року).

Послугами, які пропонує Товариство, користуються ряд комерційних банківських установ та організацій. Серед них такі, як  ПАТ «Укрсиббанк», ПАТ «Конверсбанк», ВАТ „Родовід Банк”, ПАТ «Фінросбанк», ПАТ «Грін Банк», ПАТ «Д-М Банк», ВАТ КБ «Союз»,  АБ „Таврика”, ЗАТ КБ „ПриватБанк”, ПАТ «Прайм банк», ПАТ „Дельта Банк”, ПАТ «Банк Капітал», ВАТ «Банк Богуслав», ПАТ «Банк Демарк», ПАТ «Авант-Банк», мережа магазинів «Гігабайт» та «Дисконт», магазини «Фокстрот», супермаркети електроніки «COMFY» та «MOYO», салони краси «Тарасюк» та «Шевельова»,  торгові центри ТД «Добре», мережа супермаркетів «Великий віз», магазини меблів «Преміум Хаус»,  аптеки «ТАС»,  „Аптеки доброго дня”, магазини елітного взуття «Хелен Марлен», оптики «Київтрейд»,  ТОВ «Прайд Авто Центр», ПАТ «Універсальна страхова компанія», ПрАТ «Телесистеми України», офіси , склади , магазини  та інші понад 2000 замовників охоронних послуг.

 

      Для спостереження за станом сигналізації, яка встановлена на об’єктах клієнтів, з метою охорони майна, ТОВ “Берег” використовує два пульти охорони, при цьому прилади охорони на об’єкті здійснюють передачу сигналу „тривога” по двом каналам (GPRS, GSM та телефонній лінії одночасно, або по одній лінії). При надходженні на пункт централізованої охорони  сигналу про спрацювання сигналізації на відповідний об’єкт виїжджає група реагування для встановлення причини спрацювання та прийняття заходів по збереженню майна і захисту громадян.

 

   Контакты

Киев
Святошинский
ул.Кулибина
(044) 200-23-03
Сайт http://www.tovbereg.ua
Электронная почта



Наверх | Распечатать | Отложить в заметки | Редактировать

© MirUslug.info