diagranit
Визитка | Гранітні пам'ятники Львів | Ексклюзивні памятники |
Просмотров 17498

   Ексклюзивні памятники

DiaGranit займається усіма видами гравірувальних робіт, виготовленням стандартних пам'ятників, елітних, ексклюзивних меморіалів і комплексів з кращих гірських порід: мармур, габро, граніт, змійовик. Їх властивості відомі всім фахівцям з обробки каменю своєю довговічністю, практичністю, стійкість до атмосферних опадів, перепадів температур. А благородна палітра кольорів каменів дає можливість підібрати необхідний відтінок або поєднання їх.

Ексклюзивні пам’ятники Львів

Ексклюзивні памятники виготовляються за спеціальним замовленням, індивідуальним дизайн-проекту, з використанням сучасного обладнання та комп'ютерної графіки. До таких можна віднести фамільні меморіали, ритуальні комплекси, незвичайні надгробки, пам'ятники з унікальним гравіюванням або розписом, неповторні проекти від наших архітекторів або за власним ескізом. Ми створюємо ексклюзивні пам'ятники з урахуванням усіх побажань наших замовників, до уваги беруться всі тонкощі і нюанси.

Надмогильні памятники

Кваліфікований персонал допоможе підібрати за текстурою, кольором і якості камінь, який повністю задовольняє смак замовника. Надмогильні пам’ятники Львів - 067 671-47-10. Елементи художнього оформлення замовник може вибрати з каталогу на сайті, але не виключений власний дизайн або спільний, за допомогою архітектора. Найчастіше, щоб відобразити індивідуальність в пам'ятнику, застосовуються елементи, що підкреслюють професійні та особистісні якості людини, в пам'ять про якого буде встановлено меморіал.

 

   Контакты

Львов
Франковский
Кульпарківська 151
0939268603
Сайт http://diagranit.com
Электронная почта



Наверх | Распечатать | Отложить в заметки | Редактировать

© MirUslug.info